Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€

Επιστροφές και Αλλαγές Προϊόντων

Εφόσον το προϊόν που έχετε παραλάβει για οποιονδήποτε λόγο δεν σας ικανοποιεί  τότε έχετε την δυνατότητα αλλαγής. Η διαδικασία αλλαγής με νέα προϊόντα έχει ως εξής:

Επικοινωνία με το κατάστημα και ενημέρωση του αιτήματος σας . Υπόδειξη του προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε και το νέο προϊόν που θα θέλατε να παραλάβετε στη θέση του προϊόντος επιστροφής. Το προϊόν που θα επιλεγεί θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από το προϊόν επιστροφής  .

Τα αιτήματα αλλαγής προϊόντων  μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής  της παραγγελίας σας

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ένα ή περισσότερα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα έξοδα μεταφοράς του προς αλλαγή προϊόντος και του προϊόντος αντικατάστασης βαραίνουν τον αγοραστή εκτός και αν αποκλειστική ευθύνη φέρει το κατάστημά μας.
Τα έξοδα αυτά είναι 3.00€ για την επιστροφή και 3.00€ για την αποστολή του νέου προϊόντος. Σύνολο 6€.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή το κόστος αυξάνεται επιπλέον με 2.00€

Σε περίπτωση ελαττωματικού, τότε αυτό αλλάζεται με το ίδιο προϊόν εφόσον είναι διαθέσιμο.
Εάν αυτό δεν υπάρχει γίνεται αλλαγή με διαφορετικό προϊόν ίσης αξίας.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος της εταιρείας μας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημα μας.

Ακυρώσεις

Σε περίπτωση υπαναχώρησης(βάση νόμου Ν. 2251/1994 εντός 14 ημερών), επιστρέφεται σε εσάς το ποσό της αξίας των προϊόντων που αγοράστηκαν, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εξαιρούνται συμπληρωματικά έξοδα που τυχόν έχετε επιλέξει ως πρόσθετη υπηρεσία πλέον του βασικού τρόπου αποστολής που προσφέρεται (π.χ. αντικαταβολή ή αυθημερόν παράδοση).

Η αίτηση της υπαναχώρησης πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή γραπτώς και τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία (εάν υπάρχει), στην αρχική τους κατάσταση, να φέρουν όλα τα καρτελάκια και ετικέτες, να μην έχουν πλυθεί και να φέρουν τη νόμιμη απόδειξη αγοράς. Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να επιστρέψει το προϊόν αυστηρά εντός 14 ημερών χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η ομάδα μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας βοηθήσει για να επιλέξετε το κατάλληλο ρουχαλάκι/αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες του μικρού σας αλλά και τις δικές σας.

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτ. – Παρ. 09:00 – 14:00

Διεύθυνση

Μυκόνου 15, Άγιος Δημήτριος,

Τ.Κ. 17342, Αττική, Ελλάδα

*Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Επικοινωνία

Τηλ: 210 9574 891 

Κιν: 698 9835 045 

Email: info@minielephant.gr

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Copyright © 2021 Mini Elephant. All rights reserved.

To top