Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€

Η Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΜINI ELEPHANT  δραστηριοποιείται στην Ελληνική  αγορά, στο χώρο των βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων .

Για την συλλογή των  τα ενδυμάτων μας, δεν γνωρίζουμε σύνορα.
Επιλέγουμε εισαγόμενα προϊόντα , αλλά και εγχώρια από γνωστές στην Ελληνική αγορά  εταιρίες παραγωγής βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων .

Σχετικά με εμάς

Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους υπήρξε πυξίδα για την αναζήτηση των καλύτερων επιλογών στην ελληνική αγορά αλλά και σε όλο τον κόσμο για το βρεφικό – παιδικό ρούχο και αξεσουάρ.

Οι επιλογές πολλές αλλά το στοίχημά μας είναι να φέρουμε στην ελληνική αγορά ποιότητα, καλαισθησία και ιδιαίτερες προτάσεις για τα μικρά μας πριγκιπόπουλα που θα καλύπτουν τις ανάγκες αλλά θα είναι σε προσιτή τιμή.

Η μεγάλη αποδοχή στο ξεκίνημα μας από τους μικρούς μας φίλους μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με μεράκι το όραμά μας!

Η ομάδα μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας βοηθήσει για να επιλέξετε το κατάλληλο ρουχαλάκι/αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες του μικρού σας αλλά και τις δικές σας.


Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!


Με εκτίμηση

Η ομάδα του Mini Elephant

Η ομάδα μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας βοηθήσει για να επιλέξετε το κατάλληλο ρουχαλάκι/αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες του μικρού σας αλλά και τις δικές σας.

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτ. – Παρ. 09:00 – 14:00

Διεύθυνση

Μυκόνου 15, Άγιος Δημήτριος,

Τ.Κ. 17342, Αττική, Ελλάδα

*Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Επικοινωνία

Τηλ: 210 9574 891 

Κιν: 698 9835 045 

Email: info@minielephant.gr

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Copyright © 2021 Mini Elephant. All rights reserved.

To top