Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45€

Αποστολές Προϊόντων

Τα μεταφορικά έξοδα για όλη την Ελλάδα:

  • 3.00€ *– εφόσον η πληρωμή γίνει με τραπεζική κατάθεση
  • Δωρεάν – για παραγγελίες άνω των 45€

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2.00€ * ανεξαρτήτως του συνόλου της παραγγελίας.

* Οι προαναφερόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Οι αποστολές των προϊόντων παραδίδονται στον χώρο που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών . Το κόστος της μεταφοράς και η  χρέωση της αντικαταβολής ως τρόπος πληρωμής είναι χρέωση των μεταφορικών εταιρειών για την υπηρεσία της αποστολής των προϊόντων στον χώρο σας.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών  με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

  • ΕΛΤΑ Courier | Για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τρόπους πληρωμής .

Το Minielephant.gr δεν φέρει  καμία ευθύνη  για τον αυξημένο χρόνο παράδοσης λόγω εξωγενών συνθηκών και παραγόντων, αδυναμίας των εκάστοτε συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.

Ο πελάτης οφείλει να ελέγξει το προϊόν μετά την παραλαβή του από την εταιρεία ταχυμεταφορών και σε περίπτωση φθοράς της συσκευασίας και κατ΄ επέκταση του προϊόντος , να επικοινωνήσει άμεσα με το Minielephant.gr.

Η ομάδα μας είναι διαρκώς πρόθυμη να σας βοηθήσει για να επιλέξετε το κατάλληλο ρουχαλάκι/αξεσουάρ με βάση τις ανάγκες του μικρού σας αλλά και τις δικές σας.

Ωράριο Επικοινωνίας

Δευτ. – Παρ. 09:00 – 14:00

Διεύθυνση

Μυκόνου 15, Άγιος Δημήτριος,

Τ.Κ. 17342, Αττική, Ελλάδα

*Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Επικοινωνία

Τηλ: 210 9574 891 

Κιν: 698 9835 045 

Email: info@minielephant.gr

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Copyright © 2021 Mini Elephant. All rights reserved.

To top